fbpx

Termeni si conditii

Folosirea, vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.capsulecafea.net, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele urmatoare.

Partenerul comercial al clientului persoana fizică sau juridică este Bear Films SRL care are în proprietate, vinde către clientul persoana fizică sau juridică produsele prezentate în site și încasează de la acesta contravaloarea lor. Bear Films SRL furnizează bunurile și serviciile care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții. Bear Films SRL își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului www.capsulecafea.net, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Bear Films SRL nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, up-grade-uri ale serverului pe care este găzduit. Bear Films SRL este responsabil de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.capsulecafea.net, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor in cauză.

Prețurile produselor de pe www.capsulecafea.net sunt exprimate în lei, includ TVA și sunt valabile sub rezerva erorilor de preț / disponibilitate umane de introducere. Dacă ați comandat un produs cu prețul/disponibilitatea afișat eronat, veți fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda în noile condiții.

Bear Films SRL își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

 • Prețuri

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs ți de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

 • Comunicări electronice

Prin accesarea site-ului www.capsulecafea.net, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății Bear Films SRL, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la Bear Films SRL în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

Înregistrarea comenzii nu reprezintă și confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noștri în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

În perioada sărbatorilor de Paște, de iarnă, a evenimentului Black Friday, precum și pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum și livrarea acesteia poate dura între 3-10 zile lucrătoare.

 • Înregistrarea comenzii

Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație și întrerupe orice activitate pe site. În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare a comenzii și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă. Puteți face o comandă la noi prin formularul nostru de checkout sau telefonic. După comandă, puteți primi un rezumat al comenzii în care veți avea detaliat produsele comandate și datele personale. Dacă observați o eroare în comanda dumneavoastră va trebui să ne contactați imediat. Dacă aceasta nu se întamplă, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) așa cum sunt ele scrise. Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail sunteți anunțat că firma de curierat a preluat coletul. La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin email de motivul refuzului sau telefonic.

Vom putea refuza o comandă dacă:
– nu avem pe stoc produsul comandat
– plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plații prin transfer bancar
– a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului
– nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc…)

După plasarea unei comenzi se va trimite un email automat care anunță dacă comanda a fost plasată cu succes apoi urmează procesul de verificare pentru o eventuală confirmare, comenzile care conțin produse ce nu se află în stoc și nu pot fi livrate nu vor fi confirmate. Pozele ce aparțin site-ului www.capsulecafea.net sunt cu titlul de prezentare, produsele sunt în limita stocului disponibil.

 • Plata:

Ai la dispozitie 4 modalitati de plata:

– Ramburs, plata se face direct la curier în numerar.

– Transfer Bancar sau depunere de numerar direct in contul nostru RO21BTRLRONCRT0532250501 – Banca Transilvania

– Card de Credit / Debit, plata se efectuează prin intermediul site-ului securizat Mobilpay.

 • Livrare

Toate comenzile sunt expediate oriunde in Romania prin intermediul curierului rapid DPD sau SameDay. Costul livrarii in Romania este de 23 lei (in Craiova 15 RON). La acesta se adauga 5 lei daca se opteaza pentru plata ramburs. Platile cu cardul sunt scutite de taxa de ramburs! Pentru comenzile de peste 270 lei, transportul este oferit gratuit.

 • Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.capsulecafea.net, incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea Bear Films SRL și/sau a asociaților săi și/sau a partenerilor săi și/sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a societății Bear Films SRL și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a Bear Films SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.capsulecafea.net vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa: office@capsulecafea.net

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Bear Films SRL sau a furnizorilor săi de programe și sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

 • Returnarea produselor și a banilor

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform OUG. 34/2014 în cazul în care cumpărătorul este nemulțumit de performanțele sau calitatea produsului, sau dacă constată că produsul nu corespunde cerințelor sale. Produsele se pot returna, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Pentru produsele achiziționate prin card bancar, banca emitentă poate debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.
Suma inapoiată nu include cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, șocuri sau alte semne de uzură.
Recomandăm returnarea produselor în ambalajul cu care au fost expediate și împreună cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), aceasta nefiind o obligativitate – Legea 249/2015, Art. 16, punctul 8.
Costul transportului produselor mai sus menționate revine în responsabilitatea clientului. În cazul în care produsul a fost achiziționat într-o perioadă în care este în vigoare o ofertă de transport gratuit, dacă produsul va fi returnat, se va reține din valoarea acestuia costul de expediere suportat inițial de Bear Films SRL. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
După perioada de 14 zile calendaristice, conform legii produsele nu mai pot fi returnate.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor exprimate pe acest site, consumatorul iți dă acordul de a primi în format electronic informațiile menționate la art 6 alin (1) litera a), b), c), h), k) din OUG. 34/2014

Procedura de returnare:

În cazul în care un consumator dorește să returneze un produs, consumatorul realizează pașii urmatori:
1. Contactează Bear Films SRL telefonic sau prin email.
2. Trimite produsul/e pe adresa noastră Bvd Carol I nr 88, Craiova, Dolj, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.
3. Cheltuielile de transport sunt suportate conform legii de către client. În cazul în care expediați coletul cu plata la destinație, vom fi nevoiți să facturăm contravaloarea transportului plus costul kilometrilor adiționali dacă este cazul.

Atenție! Cheltuielile de retur vor fi suportate de către client, conform legii, și vor fi achitate curierului în momentul predarii coletului cu produsele returnate. Clientul poate alege firma de curierat cu care produsul este expediat către centrul logistic. Nu recomandăm retururile prin Poșta Română.

Restituirea banilor se va face conform legii în termen de 14 de zile calendaristice de la data recepționării produsului returnat prin virament într-un cont bancar transmis de dumneavoastră. Contul bancar trebuie să fie înregistrat pe numele persoanei care a efectuat achiziția și nu pe numele altei persoane. Contul bancar trebuie să fie în lei. Întârzierea furnizării datelor despre contul bancar poate duce la întârzierea returnării banilor.

Clienții persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform OUG. 34/2014.
Pentru informații suplimentare privind returnarea produselor ne puteți contacta la telefon 0769374370 în timpul orelor de program sau ne puteți scrie la adresa office@capsulecafea.net

Restituirea banilor, în cazul în care produsul a fost achitat dar produsul lipsește din stoc sau în cazul în care clientul anulează comanda înainte de expedierea produsului, se face în termen de maxim 5 zile calendaristice de la data achitării produsului. Restituirea se face prin virament într-un cont bancar transmis de dumneavoastră. Contul bancar trebuie să fie înregistrat pe numele persoanei care a efectuat achiziția și nu pe numele altei persoane. Contul bancar trebuie să fie în lei. Întârzierea furnizării datelor despre contul bancar poate duce la întârzierea returnării banilor.

 • Garanții

Produsele comercializate de către site-ul www.capsulecafea.net, beneficiază de condiții de garanție (acolo unde este cazul) conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Certificatele de garanție sunt emise de către producător sau de către Bear Films SRL
Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată in maxim 48 ore de la recepția produsului/mărfii pe adresa office@capsulecafea.net. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

 • Accesul la site

Societatea Bear Films SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății Bear Films SRL, fără acordul scris al acesteia.

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru Bear Films SRL și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal. Conform cerinţelor Regulamentului general privind datele personale (GDPR) și ale legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice şi toate actele normative care reglementează aceste operațiuni, Bear Films SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Compania românească, Bear Films SRL (www.capsulecafea.net) este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Bear Films SRL
Sediu – Sat Sopot, Comuna Sopot nr 282, Dolj
Punct de lucru – Bvd. Carol I nr 88, Judet Dolj, Craiova

Reg.Com: J16/427/08.03.2017

CIF: 37174472

Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE).

Scopul colectării datelor este desfășurarea în condiții optime a serviciilor si produselor pe care vi le oferim.

Datele personale pe care le colectăm sunt cele pe care ni le furnizați în vederea accesului la serviciile noastre.

La modul general, colectăm și stocăm pe o perioadă nedeterminată și prelucrăm următoarele date cu caracter personal:

numele și prenumele dumneavoastră,
adresa (adresele) de e-mail,
adresa de corespondență
numărul de telefon pe care ni-l furnizați (de serviciu / personal).
IP
numarul comenzii
suma tranzacției
data tranzacției

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată de Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE , Bear Films SRL are obligația de a administra in condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienților (Cumparatorilor) privind situația contului lor de pe www.capsulecafea.net, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmarire și monitorizare a vănzărilor și comportamentul consumatorului, cu scopul îmbunătățirii serviciilor oferite clienților. Înregistrarea unei comenzi se poate realiza doar prin acceptarea acestor termeni, iar aceasta presupune contactul telefonic pentru confirmarea comenzii, transmiterea de emailuri privind statusul comenzii pentru ca dumneavoastră sa fiți în permanență informați despre stadiul comenzilor înregistrate, sau ulterior pentru transmiterea de emailuri privind solicitarea de recenzii la produsele comandate.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comandă declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a Bear Films SRL, și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către Bear Films SRL, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea de către Bear Films SRL, afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzîrilor și comportamentul consumatorului. De asemenea, vă dați acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poată fi transferate (cedate) de către Bear Films SRL, atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinatate.

Prin citirea prezentelor Termeni și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, vă puteți exercita, în mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
– să interveniți asupra datelor transmise;
– să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară
– să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege
– să descărcați toate datele dumneavoastră

Astfel, www.capsulecafea.net poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletter, și poate trimite felicitări, cupoane cadou, solicitare de review-uri sau alte mesaje speciale.

De asemenea, Bear Films SRL poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află in relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plată bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre.
Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele Judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 • Drepturile pe care le aveți în ceea ce privește datele dumneavoastră personale

În legatură cu prelucrarea datelor cu caracter personal în baza condițiilor specificate în Regulamentul privind protecția datelor la nivel european 679/2016 vă puteți exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

(1) Dreptul de acces la datele cu caracter personal

Vă permite să obțineți din partea noastră o confirmare a faptului că Bear Films SRL prelucrează sau nu date personale care vă privesc și ce astfel de date sunt prelucrate. În cazul în care datele cu caracter personal care vă privesc, nu sunt colectate de la dumneavoastră, orice informații disponibile privind sursa acestora, în cazurile în care nu avem o interdicție legală privind divulgarea sursei.

(2) Dreptul la rectificare

Presupune dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete care vă privesc sau completarea acestora, atunci când acestea sunt incomplete.

(3) Dreptul la ștergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”

Presupune dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, în anumite circumstanțe, precum (i) datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, (ii) datele dumneavoastrî au fost prelucrate ilegal, (iii) prelucrarea datelor a avut loc pe baza consimțământului dumneavoastră, iar acesta a fost retras. Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de Bear Films SRL, cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la Bear Films SRL, indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* cererea dumneavoastră de acordare de credit a fost respinsă în ultimele trei luni;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

(4) Dreptul de a vă retrage consimțământul

Consimțământul poate fi retras în orice moment, atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc a fost efectuată pe baza consimțământului dumneavoastră.

(5) Dreptul la restricționarea prelucrării

Presupune dreptul de a solicita și de a obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, în anumite circumstanțe, precum (i) dumneavoastră contestați exactitatea datelor, pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactității acelor date, (ii) datele dumneavoastră au fost prelucrate ilegal, iar dumneavoastră vă opuneți ștergerii acestora, solicitând restricționarea utilizării lor.

(6) Dreptul la portabilitatea datelor

Presupune dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc și pe care ni le-ați furnizat, cu dreptul de a le transmite unui alt operator, în cazul în care (i) prelucrarea datelor s-a efectuat fie în baza consimțământului dumneavoastră sau a contractului încheiat cu noi, iar prelucrarea datelor cu caracter personal s-a efectuat prin mijloace automate. Acest drept poate fi exercitat, numai în măsura în care prelucrarea datelor furnizate a fost efectuată exclusiv prin mijloace automate și doar acolo unde extragerea acestor date este fezabilă din punct de vedere al capacităților tehnice folosite de Operator.

(7) Dreptul la opoziție

Presupune ca, în orice moment, aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor cu caracter personal în anumite circumstanțe, precum (i) prelucrarea a fost efectuată în interesul nostru legitim sau (ii) prelucrarea are drept scop marketingul direct, inclusiv crearea de profiluri pe baza respectivelor dispoziții.

(8) Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor dumneavoastră, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care vă afecteaza semnificativ

Presupune că aveți dreptul de a solicita intervenție umană din partea Operatorului, de a vă exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.

(9) Dreptul de a depune o plângere la noi și/sau la autoritatea competentă privind protecția datelor

(10) Dreptul de a vă adresa justiției

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum și pentru întrebări suplimentare cu privire la această notificare sau în legătură cu utilizarea de către Bear Films SRL a datelor personale, vă rugăm să ne contactați alegând oricare din modalitățile de comunicare descrise mai jos, precizaând numele dumneavoastră, adresa poștală sau de e-mail (în funcție de modalitatea prin care doriți să comunicăm), numărul de telefon și scopul cererii.

Contact:

office@capsulecafea.net

0769374370

Bvd. Carol I nr 88, Craiova