fbpx

Politică de confidențialitate

Accesul dumneavoastră la acest site se supune Politicii de confidențialitate și implică acceptul dumneavoastră cu privire la aceasta, reprezentând o înțelegere între părți.

Bear Films SRL se angajează să folosească datele furnizate de utilizatorii site-ului numai în scopul realizării unei relații contractuale cu aceștia și pentru transmiterea de informații privind funcționarea site-ului și existența unor oferte, promoții sau intrări noi de produse.

Bear Films SRL va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completată cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Bear Films SRL utilizează adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afișarea de informații personalizate și pentru o securitate sporită a site-ului.

Bear Films SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui site fără o notificare prealabilă.

Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt voluntare. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior, printr-o simplă notificare .

CONTACT:

tuttocapsulecraiova@gmail.com

0769374370